Om oss

Vi har gedigen erfarenhet inom rörmokeri och det mesta som rör VVS. Vi kan alltid erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser. Något som ger nöjda kunder. Vi lämnar alltid garantier på alla våra jobb och är givetvis ansvarsförsäkrade. 

Vi vänder oss till både företag och till dig som privatperson och vi erbjuder våra tjänster inom allt från installationer till rena renoveringar.

Vi har som mål att erbjuda ett ordentligt utfört VVS-arbete med kundens önskemål i fokus. Vi jobbar alltid snabbt och effektivt och garanterar att du som kund kommer vara nöjd med samarbetet när uppdraget är slutfört.

Vi åtar oss alla typer av VVS-installationer – från enklare badrumsrenoveringar till installation och service av mer komplicerade system. Våra kunder är såväl byggföretag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Naturligtvis har vi den kompetens, erfarenhet och alla behörigheter som krävs för att göra ett effektivt och bra jobb med ett utmärkt resultat – varje gång. Vi är en auktoriserad VVS-Firma som jobbar mot försäkring och vi är certifierade enligt Säkert Vatten.

Vi har bred kompentens och som ett litet exempel på där vi kan kan hjälpa dig så kan vi nämna följande områden:

Viktigt att poängtera här är att vi inte åtar oss jobb som rör gasinstallationer. I övrigt så kan vi hjälpa till med det mesta och vi ser framemot att höra från dig inom kort.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om företaget och våra tjänster. Välkommen till din rörmokare på Södermalm!

rörjouren

Välkommen att kontakta oss för mer information eller offert