Om oss

Vi har gedigen erfarenhet inom rörmokeri och det mesta som rör VVS. Vi kan alltid erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser, något som ger nöjda kunder. Vi lämnar alltid garantier på alla våra jobb och är givetvis ansvarsförsäkrade. 

Gamla Stans Rörservice AB är ett välrenommerat företag med goda referenser. Vi uftör våra tjänster på Södermalm och i hela Stockholm. 

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag och utför allt från installationer och rena renoveringar till felsökn ing och akuta åtgärder som vid stopp i avloppet.

Genuina VVS-arbeten

Vi har som mål att erbjuda ett ordentligt utfört VVS-arbete med kundens önskemål i fokus. Därför jobbar vi alltid snabbt och effektivt och garanterar att du som kund kommer vara nöjd med samarbetet när uppdraget är slutfört.

Vi åtar oss alla typer av VVS-installationer – från enklare badrumsrenoveringar till installation och service av mer komplicerade system. Våra kunder är såväl byggföretag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Naturligtvis har vi den kompetens, erfarenhet och alla behörigheter som krävs för att göra ett effektivt och bra jobb med ett utmärkt resultat – varje gång. Vi är en auktoriserad VVS-Firma som jobbar mot försäkring och vi är certifierade enligt Säkert Vatten.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om företaget och våra tjänster. Välkommen till din rörmokare på Södermalm!

Välkommen att kontakta oss för mer information eller offert