Välj rutinerade rörmokare

För att kunna kalla sig rörmokare krävs rätt utbildning och behörigheter. Våra medarbetare har såväl utbildning som behörigheter, men inte minst omfattande erfarenhet av rörarbeten, på Södermalm och i övriga Stockholmsområdet.

Våra kunder är många gånger privatpersoner, men lika ofta byggföretag, hyresvärdar/fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar. Oavsett om du är stor eller liten kund kan du däremot räkna med att arbetet utförs noggrant, effektivt och med känsla för detaljerna.

Vi går gemensamt igenom detaljerna och lämnar prisuppgift innan arbetet påbörjas, och när det är klart går vi tillsammans igenom resultatet för att garantera att du som kund är nöjd och känner dig helt trygg med resultatet.

ROT-avdrag för privatpersoner

För privatpersoner är det både tryggt och prisvärt att anlita en professionell rörmokare, inte minst på grund av ROT-avdraget. Det är en skatterabatt som gäller för 30 % av arbetskostnaden, en förhållandevis stor andel av del flesta VVS-arbeten.

När du exempelvis anlitar oss för ett större projekt som en badrumsrenovering finns stora pengar att spara, samtidigt som du har fullständiga garantier för att jobbet utförs av behöriga och välutbildade rörmokare.

Dessutom så erbjuder vi totalentreprenad vid en sådan badrumsrenovering och det gör att du ytterligare sparar pengar. Istället för att anlita flertalet mindre företag för exempelvis dragning av vatten och el så låter du oss sköta allting; något som i slutändan ger ett effektivare, säkrare och mer prisvärt jobb.

rörmokare Södermalm

Välkommen till din rörmokare på Södermalm!