Rörmokare Södermalm

VVS-arbeten med kunden i fokus

Välj rutinerade rörmokare

För att kunna kalla sig rörmokare krävs rätt utbildning och behörigheter. Våra medarbetare har såväl utbildning som behörigheter, men inte minst omfattande erfarenhet av rörarbeten, på Södermalm och i övriga Stockholmsområdet.

Våra kunder är många gånger privatpersoner, men lika ofta byggföretag, hyresvärdar/fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar. Oavsett om du är stor eller liten kund kan du däremot räkna med att arbetet utförs noggrant, effektivt och med känsla för detaljerna.

Vi går gemensamt igenom detaljerna och lämnar prisuppgift innan arbetet påbörjas, och när det är klart går vi tillsammans igenom resultatet för att garantera att du som kund är nöjd och känner dig helt trygg med resultatet.

ROT-avdrag för privatpersoner

För privatpersoner är det både tryggt och prisvärt att anlita en professionell rörmokare, inte minst på grund av ROT-avdraget. Det är en skatterabatt på upp till 50 000 kr och gäller för 30 % av arbetskostnaden, som är en förhållandevis stor andel av del flesta VVS-arbeten.

När du exempelvis anlitar oss för ett större projekt som en badrumsrenovering finns stora pengar att spara, samtidigt som du har fullständiga garantier för att jobbet utförs av behöriga och välutbildade rörmokare.

Dessutom så erbjuder vi totalentreprenad vid en sådan badrumsrenovering och det gör att du ytterligare sparar pengar. Istället för att anlita flertalet mindre företag för exempelvis dragning av vatten och el så låter du oss sköta allting; något som i slutändan ger ett effektivare, säkrare och mer prisvärt jobb.

Akuta eller förebyggande åtgärder

Ofta tar man kontakt med en rörmokare först när ett problem uppstått, t.ex. ett läckage. Beroende på problemets omfattning kan det vara förenat med stora kostnader att åtgärda eventuella fuktskador. En läckande blandare i anslutning till ett avlopp är förstås inte nämnvärt problematiskt, men större läckage i andra delar av fastigheten kan vålla stora besvär.

Därför kan det vara en bra idé att vara ute i god tid och stoppa problemen innan de uppstod. Vet du t.ex. när stammarna byttes i fastigheten senast? Stambyten är inget isolerat fenomen för stora hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar – även i villor och radhus blir stambyten förr eller senare ett måste.

Däremot är det naturligtvis en betydligt mindre investering att byta stammar i en villa. Gör det i god tid så minimeras risken för stora kostnader på sikt. Hur ofta stammarna behöver bytas beror helt på när de installerades och vilket material de består av. Gjutjärnsstammar är kända för att hålla länge, medan material från 60-talet och framåt kan vara av betydligt sämre skick trots att de är nyare.

Vi utför gärna en besiktning och tittar närmare på om det behövs några förebyggande åtgärder i din fastighet.

Välkommen till din rörmokare på Södermalm!